Biodom

O nama

Biodom d.o.o. Gračanica je osnovan 2016. godine sa sjedištem i proizvodnim kapacitetima u Stjepan polju, Gračanica. Firma Biodom d.o.o. je generalni zastupnik i serviser kotlova na pelet Biodoma d.o.o. Slovenija. 

Kotlovi na pelet Biodom d.o.o. se odlikuju inovativnom BioLogic tehnologijom, konstantno visokom iskoristivosti minimalno 92 %, automatskom prilagodbom snage grijanja, malih gabarita. Garancija na kotlove Biodom je osigurana do 5 godina.

Prednosti kotlova Biodom su automatsko paljenje, autonoman rad i automatsko zaustavljanje kotla. Kotao automatski prilagođava snagu djelovanja zavisno od potrebne snage za grijanje u te time obezbjeđuje sigurno djelovanje u širokom dijapazonu temperatura i ekonomičnu potrošnju goriva – peleta.

Rad kotla na potpritisku obezbjeđuje mogućnost ugradnje u svaku prostoriju (pomoćni prostor, hodnik). Varijante kotlova su jednostavne (sastavljan od 5 osnovnih / vitalnih dijelova) uz vrhunski kvalitetne materijale konstrukcije kotla, koji objezbeđuje dugovječan rad kotla u svim uslovima.

Rezultat dugogodišnjeg iskustva i stalnih unapređenja u sistemu kvalitete je velika pouzdanost u radu. Najbolja reklama kvalitete kotlova Biodom je više hiljada zadovoljnih korisnika u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Italiji, Mađarskoj, Srbiji i Grčkoj.